Live-webinars

Kennis, inspiratie en deskundigheid
Een webinar van GroeneLijn is meer dan alleen kennis opdoen. Docenten inspireren u met hun kennis, enthousiasme en betrokkenheid. Zij zijn gespecialiseerd in het onderwerp en hebben veel praktijkervaring. Ze bieden handvatten om opgedane kennis toe te passen binnen uw werkzaamheden. Dit kan worden versterkt als u uw eigen casuïstiek en verwachtingen aangeeft.

Divers aanbod
Het aanbod is zo divers mogelijk: colleges, workshops, masterclasses. Soms is een webinar heel specifiek voor één bepaald werkveld maar ook regelmatig voor alle zorgprofessionals. Daarnaast organiseren wij interviews over onderwerpen die op dat moment actueel zijn.

Deskundige docenten
GroeneLijn werkt alleen samen met docenten die zeer deskundige zijn over het onderwerp van de webinar. Veranderingen in zorg gaan snel, de docent is daarin de poortwachter. Hij/zij volgt deze ontwikkelingen en vertaalt ze in de webinar naar de praktijk. De beoordeling van onze scholingen door deelnemers is dan ook hoog, ruim boven een 8. Met minder zijn we niet tevreden.

Geaccrediteerde webinars
Wij staan voor kwaliteit en daarom zijn alle webinars die u live volgt geaccrediteerd door V&VN. Uw accreditatiepunten worden toegevoegd aan uw portfolio.

Erkend scholingsinstituut
GroeneLijn is een erkend scholingsinstituut door het CRKBO. Dit betekent dat wij aan verschillende kaders voldoen en dat er geen 21% btw moet worden toegepast over een webinar. U ontvangt een week voor de webinar waarvoor u heeft ingeschreven een herinnering met  inlogcode.

GroeneLijn en duurzaamheid
GroeneLijn organiseert deze webinars zodat u geen reisafstand en reistijd heeft. De presentatie wordt zo snel mogelijk digitaal toegestuurd.

 

 

GroeneLijn gegevens

  • Statenhof 12  4463TV  GOES
  • Tel. 06-13836019  
  • Kamer van Koophandel nr.: 58657002
  • BTW nummer: NL001354046B60
  • Banknummer: NL67KNAB0722210647