Aanpak Huiselijk Geweld en Kindermishandeling

De ernst en gevolgen van huiselijk geweld zijn enorm. Daar waar men zich veilig en geborgen moet voelen, worden juist die basale waarden aangetast. Elke week overlijdt er in Nederland minstens 1 kind aan de gevolgen van kindermishandeling. Het is dus heel belangrijk zicht te krijgen op kenmerken van huiselijk geweld. Want heeft u voldoende inzicht in verschillende vormen van huiselijk geweld? Weet u op welke signalen u kunt letten en wat u met deze signalen zou moeten doen? Durft  u met vertrouwen en in overleg met betrokkenen te handelen volgens de stappen van de meldcode? Hoe bespreekt u zorgen met betrokkenen helder en effectief, zodat er een samenwerkingsrelatie ontstaat?

Herkent u deze vragen bij uzelf en/of uw medewerkers? Dan raden wij u aan om de Training Huiselijk geweld en kindermishandeling te gaan volgen.

Docent

De training wordt uitgevoerd door Maria Vermeulen. Zij is als trainer aangesloten bij de groep Trainers Huiselijk Geweld en heeft als jeugdzorgwerker jarenlang ervaring in het begeleiden van gezinnen met complexe problemen. Er wordt de tweede trainingsdag bij gespreksvaardigheden een acteur ingezet.

Praktische informatie

Deze tweedaagse training is door deelnemers gewaardeerd met een 8.6

Aantal deelnemers: maximaal 18

Doelgroep:  Zorg- en welzijnsprofessionals

Tijdsinvestering:  2 dagen van 6 uur

Locatie:
Deze training kan op locatie van de aanvrager worden aangeboden. Locatie kan ook worden geregeld door GroeneLijn

Kosten:  op aanvraag  info@groenelijn.com  t. 06-13836019

GroeneLijn is vrijgesteld van BTW voor scholingen

Aanmelden

Informatie

Datum:In overleg Locatie:In overleg Kosten:op aanvraag Niveau:3-4-5
Aanmelden

Review

Training aanpak huiselijk geweld en kindermishandeling: Zeer fijne manier van trainen. Sluit goed aan op de behoefte van de groep. Voldoende actief/interactief, goede balans tussen theorie en praktijk. Geïnspireerd om door te gaan.

Training aanpak huiselijk geweld en kindermishandelingFijne training, duidelijke lesstof, docent die doortastend was in lesgeven en feedback. Dank voor 2 inspirerende, leerzame dagen. Johanna