Online scholing Longaandoeningen

GroeneLijn biedt de online scholing aan over longaandoeningen. Tijdens deze scholing zullen we uitgebreid ingaan op onderwerpen zoals COPD, korte uitleg over de anatomie van de longen, astma, longaandoeningen en medicatie, de link tussen COPD en hartfalen en natuurlijk de verpleegkundige/sociale aspecten van longaandoeningen.

Onze ervaren docent Margriet Oudhof brengt u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en bevindingen op dit gebied. Een mooie gelegenheid om uw kennis en vaardigheden op het gebied van longzorg up-to-date te krijgen.

De online scholing vindt plaats op 17 april 2023 van 14.00-16.00 uur. Aanmelden kan via onderstaande link. Wij kijken uit naar uw deelname.

Docent

Deze online scholing wordt gegeven door Margriet Oudhof. Zij heeft 35 jaar ervaring als Verpleegkundige (intra- en extramuraal) en heeft najaar 2022 de online scholing Hartfalen gegeven voor GroeneLijn waar deelnemers heel enthousiaste over waren. Sinds 4 jaar is zij gecertificeerd trainer en docent en geef ze met veel plezier trainingen door Nederland aan zorgmedewerkers.

Praktische informatie

Datum:  Maandag 17 april 2023

Tijd;  14.00-16.00 uur

Doelgroep: Zorgprofessionals 3, 4, 5

U ontvangt na deelname de presentatie en een bewijs van deelname via uw e-mail.

Kosten:  43 euro. Betaling vindt plaats via Ideal. U ontvangt hiervan via e-mail de factuur.

Via Zoom:  U ontvangt 1 week voorafgaand aan de scholing een inlogcode en uitleg

Accreditatiepunten V&VN: 2

De inschrijving is alleen geldig voor de persoon die zich aanmeldt

U heeft de wettelijke bedenktijd van 14 dagen kosteloos afmelden. Afmelding alleen via een e-mail bericht. Indien u daarna door omstandigheden niet kunt deelnemen aan de scholing kunt u uw inlogcode doorgeven aan een ander. Graag dit melden bij GroeneLijn i.v.m. accreditatiepunten. U ontvangt geen geld retour of recht op deelname aan een andere scholing.

Aanmelden

Informatie

Datum: maandag 17 april 2023 Tijd:14.00-16.00 uur Locatie:Online Zoom Kosten:43 euro Niveau:3-4-5
Aanmelden

Review