PICC: Centrale Catheter via de arm / Verplaatst naar 13 oktober 2020

Deze scholing is, i.v.m. het coronavirus, verzet naar 13 oktober 2020. 

Het gemiddeld cijfer gegeven door deelnemers:  8.8

Centrale catheters zijn belangrijk bij het toedienen van intraveneuze medicatie zoals antibiotica en cytostatica. Sinds een aantal jaren wordt bij patiënten steeds vaker een Perifeer Ingebrachte Centrale Catheter (PICC) toegepast en vervangt daarmee de Port a Cath (PAC) en de subclavia- of jugulariscatheter. Elke intraveneuze toegang heeft zijn eigen aandachtspunten en complicaties. Deze scholingsmiddag gaat over de verschillende intraveneuze toegangswegen, complicaties en aandachtspunten. De nadruk ligt op de PICC. Naast uitleg en instructie over het verzorgen en flushen (volgens Vilans protocol) worden deze onderdelen ook praktisch geoefend. De scholing wordt afgesloten met een meerkeuzetoets.

Docent

Lisanne Huiberts is gespecialiseerd verpleegkundige op het gebied van palliatieve zorg en thuiszorgtechnologie. Daarnaast is zij docent en behandelt theorie aan de hand van haar ruime praktijkervaring.

Praktische informatie

Maximaal aantal deelnemers: 12

Datum:
Donderdag 26 maart 2020

Tijd:
13.30-17.30 uur

Locatie:
Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg, Klein Zwitserland 8 Gilze

Kosten:

  • Inschrijving voor 1 januari 2020:       145 euro
  • Inschrijving vanaf 1 januari 2020:     158 euro

Dit is inclusief koffie/thee en leermiddelen. GroeneLijn is een door het CRKBO erkend scholingsinstituut en is voor alle scholingen BTW vrijgesteld.

Aanmelden

Informatie

Datum: donderdag 26 maart 2020 Tijd:13.30 - 17.30 uur Locatie:Hotel van der Valk Gilze-Tilburg Kosten:vanaf €145 Niveau:3-4-5
Aanmelden

Review