Scholing Diabetes type 1; 24/7-365 dagen per jaar / Inschrijving gesloten

Diabetes type 1 heeft een cliënt 24/7-365 dagen per jaar. Dat kan soms zwaar zijn en behoorlijke invloed hebben op zijn/haar leven. Deze chronische ziekte veroorzaakt ook andere aandoeningen waardoor er vaak sprake is comorbiditeit.

Bij deze scholing, verzorgd door Jeroen Doorenbos van de Diabetesvereniging Nederland, gaat het onder andere over nieuwe ontwikkelingen in de benadering en behandeling van diabetes, hoe het zelfmanagement kan worden bevorderd en hoe complicaties kunnen worden voorkomen, gesignaleerd en behandeld.

Inhoud scholing
  • Invloed en veranderende visie op voeding en bewegen bij diabetes type 1
  • Oorzaken, herkennen en behandelen van hypo- en hyperglycemie
  • Nieuwste ontwikkelingen bij glucose regulatie
  • Pompen en sensoren bij eenvoudige en lastige casuïstiek
  • Neuropathie, hypertensie en andere complicaties
  • Mogelijkheden met E-health
  • Toepasbaarheid van kunstmatige alvleesklier
Docent

Jeroen Doorenbos is een bevlogen, ervaren docent en ervaringsdeskundige. Hij weet op een boeiende en humoristische wijze alle know how over Diabetes type 1 over te brengen. Eerder werden zijn scholingen beoordeeld met 8.7

Praktische informatie

Doelgroep: Verzorgenden en Verpleegkundigen (i.o)

Accreditatie: 3 pnt. V&VN. U ontvangt na deelname een digitaal certificaat

Datum: Donderdag 21 november 2019    Tijd: 13.00-16.00 uur

Locatie: van der Valk Hotel Gilze-Tilburg,  Klein Zwitserland 8.  5126 TA  Gilze  (aan de A58)

Kosten: 79 euro bij aanmelding voor 15-08-2019, 86 euro bij aanmelding vanaf 15-08-2019. U ontvangt 10% korting indien u zich met 5 of meer deelnemers inschrijft. Deze deelnemers moeten zich gelijktijdig aanmelden met één factuuradres.

Accreditatie + afmeldprocedure

Accreditatie:  3 punten V&VN

Onze cursussen zijn geaccrediteerd voor V&VN verpleegkundigen en verzorgenden. Daar waar deze ook toegankelijk zijn voor andere disciplines is het mogelijk om ook accreditatie aan te vragen bij andere kwaliteitsregisters. Als bij een ander kwaliteitsregister opnieuw accreditatie moet worden aangevraagd voor een relatief klein aantal professionals per cursus, zou dat een forse verhoging van de cursusprijs inhouden. Indien een groep professionals deelneemt aan een cursus kan in overleg, tegen meerkosten, accreditatie bij het betreffende kwaliteitsregister worden aangevraagd

Afmeldprocedure
Bent u bij nader inzien helaas verhinderd? U kunt tot 14 dagen na aanmelding kosteloos annuleren, tenzij uw aanmelding vier weken voor de scholingsdatum is. Voor de scholing geldt dat bij afmelding tot drie weken voor de scholingsdatum 15 euro annuleringskosten in rekening worden gebracht. Vanaf 3 weken voor de scholingsdatum wordt bij afmelding het volledige cursusbedrag in rekening gebracht. Hierin maken wij geen uitzonderingen. U kunt zich alleen schriftelijk afmelden. Uiteraard kunt u zich altijd, zonder bijkomende kosten, laten vervangen door een collega. Deze moet wel voldoen aan het gevraagde niveau en  minimaal drie dagen voor de datum van de scholing worden aangemeld. Dit in overleg met GroeneLijn.

GroeneLijn behoudt zich het recht om bij ziekte van de docent, te weinig aanmeldingen of overmacht situaties scholingen te annuleren, te verplaatsen of samen te voegen. Wij brengen hier de deelnemer van op de hoogte. De deelnemer heeft 14 dagen de tijd om zich alsnog af te melden, daarna is de afmeldprocedure weer van kracht.

Doelgroep

Zorgprofessionals (i.0) 3-4-5

Aanmelden

Informatie

Datum: donderdag 21 november 2019 Tijd:13.00-16.00 Locatie:van der Valk Hotel Gilze-Tilburg Kosten:Vanaf 79 euro Niveau:Zorgprofessionals (i.o) 3-4-5
Aanmelden

Review