Scholing Neuro-Oncologische Aandoening

Op donderdag 10 september 2020 bieden we de scholing Neuro-Oncologische aandoeningen aan.  Een scholing voor verpleegkundigen en verzorgenden die in hun werk te maken hebben met de zorg en begeleiding van patiënten met hersentumoren en -metastasen.

Het hebben van een hersentumor en de gevolgen ervan zijn vaak heel ingrijpend voor patiënt en naasten. Van minder goed denken en begrijpen kan ook het gedrag en de stemmingen veranderen. Er kunnen uitvalsverschijnselen, epileptische aanvallen of permanente verlamming ontstaan. Dit brengt verschillende zorgproblemen met zich mee.

Wanneer bij een patiënt met een hersentumor geen ziektegerichte behandeling meer mogelijk is, treedt de fase van symptomatische behandeling in. Het te verwachten beloop in de laatste levensfase wordt besproken. Welke klachten kunnen er ontstaan en wat zijn de mogelijkheden om deze te verminderen.

Docent

William Westerweele, Verpleegkundig specialist Epilepsie en Neuro-Oncologie

Praktische informatie

Accreditatie:  3 punten V&VN, u ontvangt na deelname een digitaal certificaat


Datum:   Donderdag 10 september 2020        Tijd:  13.00-16.00 uur


Locatie: Hotel van der Valk Gilze-Tilburg, Klein Zwitserland 8  Gilze


Kosten: Aanmelding voor 1 juni 2020: 88 euro, vanaf 1 juni 2020: 94 euro. Dit is incl. koffie/thee en digitale hand-out. U ontvangt 10% korting als u zich met 5 of meer deelnemers inschrijft. Deze deelnemers moeten zich op gelijktijdig aanmelden met één factuuradres. GroeneLijn is voor scholingen vrijgesteld van BTW.

Aanmelden

Informatie

Datum: donderdag 10 september 2020 Tijd:13.00-16.00 uur Locatie:van der valk Hotel Gilze-Tilburg Kosten:vanaf 88 euro Niveau:3-4-5
Aanmelden

Review