Scholing Palliatieve Zorg

In deze scholing worden de belangrijkste onderwerpen op het gebied van palliatieve zorg behandeld. Aan de hand van casussen wordt uw kennis verder ontwikkeld betreffende observeren, signaleren, samenwerken en communiceren met de cliënt en diens naasten. Verschillende werkvormen gericht op interactie waardoor ervaringen kunnen worden gedeeld.

Docent

Lisanne Huiberts is gespecialiseerd Verpleegkundige op het gebied van palliatieve zorg en thuiszorgtechnologie. Daarnaast is zij docent en behandelt theorie aan de hand van haar ruime praktijkervaring.

Praktische informatie

Aantal deelnemers: 10-20

Doelgroep:  Zorg- en welzijnsprofessionals

Aantal deelnemers: minimaal 10 en maximaal 15

Tijdsinvestering:  Eendaags scholing  van 7 uur

Locatie:
Deze training kan op locatie van de aanvrager worden aangeboden. Locatie kan ook worden geregeld door GroeneLijn

Kosten:  op aanvraag  info@groenelijn.com  t. 06-13836019

GroeneLijn is vrijgesteld van BTW voor scholingen

Aanmelden

Informatie

Datum:In overleg Tijd:8 uur Locatie:in overleg Kosten:op aanvraag Niveau:3-4-5
Aanmelden

Review

De scholing Palliatieve Zorg kan ik aanbevelen. Het was prettig om les te krijgen van iemand die weet waar ze het over heeft, die zelf ook nog in het werkveld bezig is en de vervolgens ook nog de gave heeft om je op je gemak te stellen.

In de loop der jaren hebben er nieuwe ontwikkelingen plaatsgevonden . Door deze training ben ik goed bijgespijkerd en kan ik weer een tijd vooruit. Er was genoeg ruimte om ervaringen te delen. Dat leidde tot veel herkenning, waar ik erg van heb genoten.  Anita Krabbendam