Training Samen werken aan Eenzaamheid bij Ouderen

De training Samen werken aan Eenzaamheid bij Ouderen geeft kennis, inzicht en praktische hulpmiddelen. Steeds meer ouderen voelen zich eenzaam door het wegvallen van de partner, familie en vrienden. Het aangaan van nieuwe relaties of het netwerk weer uitbreiden vindt men moeilijk. Hoe kun je als professional of vrijwilliger eenzaamheid voorkomen of verminderen? Bij deze training gaan we m.b.v.  een werkboek gedurende 3 dagdelen van 2,5 uur vooral praktisch aan de slag. De toepasbaarheid van de training in de praktijk van professionals en vrijwilligers maakt deze training uniek. Tussen de verschillende dagdelen zit maximaal drie weken.

Docent

Deze training wordt gegeven door docenten die deskundig zijn en vanuit hun werkzaamheden betrokken zijn bij ouderen met eenzaamheid.

Praktische informatie

Doelgroep: Deze training is geschikt voor iedereen die vanuit zijn werkzaamheden in contact komt met ouderen en/of gericht is op het herkennen van eenzaamheid en ondersteunen van de ouderen naar het vergroten van het sociale netwerk.

Aantal deelnemers per groep:   8-12

Kosten: 1295 euro, excl. reiskosten 0,32ct/km. GroeneLijn is vrijgesteld van BTW. Vanaf 5 groepen wordt 10% korting toegepast. Deze prijs is exclusief geschikte scholingsruimte met alle benodigde middelen zoals beamer, flip-over etc.  GroeneLijn kan voor u ook een scholingsruimte organiseren, wij informeren u graag over de mogelijkheden en de daaraan verbonden kosten.

Informatie: 0113-603209/06-13836019 of stuur ons een mail

Aanmelden

Informatie

Datum:In overleg Locatie:In overleg Kosten:1295 euro Niveau:n.v.t
Aanmelden

Review