GroeneLijn en zorgprofessional

Kennis, inspiratie en deskundigheid
Een online-scholing van GroeneLijn is meer dan alleen kennis opdoen. Docenten inspireren u met hun enthousiasme en betrokkenheid. Zij zijn gespecialiseerd in het onderwerp en hebben veel praktijkervaring. Ze bieden handvatten om opgedane kennis toe te passen binnen uw werkzaamheden. Dit kan worden versterkt als u uw eigen casuïstiek en verwachtingen aangeeft.

Divers aanbod
Het aanbod is zo divers mogelijk: colleges, workshops, masterclasses. Soms is een online-scholing heel specifiek voor één bepaald werkveld maar regelmatig voor professionals uit diverse werkvelden. Ook organiseren wij interviews over onderwerpen die op dat moment actueel zijn.

Deskundige docenten
GroeneLijn werkt alleen samen met docenten die zeer deskundige zijn over het onderwerp van scholing. Veranderingen in zorg gaan snel, de docent is daarin de poortwachter. Hij/zij volgt deze ontwikkelingen en vertaalt ze in de scholing naar de praktijk. De beoordeling van onze scholingen door deelnemers is dan ook hoog, ruim boven een 8. Met minder zijn we niet tevreden.

Geaccrediteerde scholingen
Wij staan voor kwaliteit en daarom zijn bijna alle scholingen van GroeneLijn geaccrediteerd door V&VN. 

Erkend scholingsinstituut
GroeneLijn is een erkend scholingsinstituut door het CRKBO. Dit betekent dat wij aan verschillende kaders voldoen en dat er geen 21% btw moet worden toegepast over een scholing. U ontvangt 1 week voor deelname via een e-mail de inlogcode om deel te kunnen nemen aan de online-scholing.

GroeneLijn en duurzaamheid
GroeneLijn organiseert online- scholingen zodat u geen reisafstand en reistijd heeft. De presentatie wordt zo snel mogelijk digitaal toegestuurd.

Zie ons aanbod

 

 

GroeneLijn gegevens

  • Kamer van Koophandel nr.: 58657002
  • BTW nummer: NL001354046B60
  • Banknummer: NL67KNAB0722210647