Over GroeneLijn

Kennis, inspireren en ontmoeten
Een scholing van GroeneLijn is meer dan alleen kennis opdoen. Docenten inspireren u ook met hun enthousiasme en betrokkenheid. Ze voelen zich betrokken bij uw scholingsbehoefte, bieden handvatten om uw talenten verder te ontwikkelen en uit te breiden. Dit kan worden versterkt als u uw eigen casuïstiek en verwachtingen aangeeft. Want scholing moet toepasbaar zijn in uw praktijk.

Divers aanbod
Het aanbod voor Zorg en Welzijn is zo divers mogelijk: colleges, workshops, en verpleegtechnische en communicatietrainingen. Soms is een scholing heel specifiek voor één bepaald werkveld maar regelmatig voor professionals uit diverse werkvelden. Ons aanbod bestaat uit scholingen met open-inschrijving en incompany. Vindt u niet de scholing die u of uw team nodig heeft dan ontwikkelen we die graag in overleg met u.

Deskundige docenten
GroeneLijn werkt alleen samen met docenten die zeer deskundige zijn over het onderwerp van de scholing. Veranderingen in Zorg en Welzijn gaan snel, de docent is daarin de poortwachter. Hij/zij volgt deze ontwikkelingen en vertaalt ze in de scholing naar de praktijk. De beoordeling van onze scholingen door deelnemers is dan ook hoog, vaak ruim boven een 8. Met minder zijn we niet tevreden.

Geaccrediteerde scholingen
Wij staan voor kwaliteit en daarom zijn bijna alle scholingen van GroeneLijn geaccrediteerd. Afhankelijk van het onderwerp is dit bij V&VN, SKJ en/of het Registerplein. Uw accreditatiepunten worden toegevoegd aan uw portfolio. Daarbij ontvangt u na het bijwonen van een scholing het digitale certificaat.

Erkend scholingsinstituut
GroeneLijn is een erkend scholingsinstituut door het CRKBO. Dit betekent dat wij aan verschillende kaders voldoen en o.a. dat er geen 21% btw moet worden toegepast over een scholing. U ontvangt zes weken voor de scholingsdatum een factuur die binnen 14 dagen moet worden voldaan.

GroeneLijn en duurzaamheid
GroeneLijn organiseert op diverse locaties in Nederland scholingen zodat uw reisafstand en reistijd zoveel mogelijk wordt beperkt. Scholingsdocumenten worden zo mogelijk digitaal toegestuurd en op locatie worden opdrachten zoveel mogelijk digitaal aangeboden. Op deze manier proberen wij drukwerk te besparen en het milieu te ontzien.

GroeneLijn gegevens

  • Kamer van Koophandel nr.: 58657002
  • BTW nummer: 95863424b01
  • Banknummer: NL67KNAB0722210647

Een scholing, training en workshop van GroeneLijn biedt meer dan kennis en vaardigheden. Wij willen de zorgverlener, social worker, wmo-consulent, jeugdzorgmedewerker of wijkteamleden inspireren met nieuwe methodieken, ideeën en ontwikkelingen binnen Zorg en Welzijn.

Reviews

Interessant onderwerp, leuke docent, veel interactie tussen docent en de groep Fijn en duidel[..] over Workshop Lerend Vermogen bij Dementie – 3 en 17 september 2018 – Rijen I VOL Goede scholing met humor erin. Veel interactie. Fijn en leerzaam dat we zelf ook konden oefenen [..] over Scholing Farmacologie Astma/COPD & Inhalatietechnologie I 19 februari 2019 I Heinkenszand Goede scholing met wat humor erin. Veel interactie. Fijn en leerzaam dat we zelf ook konden oefe[..] De afwisseling tussen actief en luisteren was prettig. Bevestiging van kennis gehad en nieuwe punten[..] over Training Ouderenmishandeling: ‘van onbespreekbaar naar bespreekbaar’ Ik had geen verwachting van de training en wilde graag uitwisselen en dat is goed geslaagd. Ik b[..] over De meest interessante scholingsdag sinds mijn afstuderen 8 jaar geleden. Iedereen die werkzaam is in[..] over Cursusdag ‘Omgaan met mensen met een psychiatrische aandoening’ I VOLGEBOEKT Scholing PICC en Palliatieve sedatie: Geen moment verslapt je aandacht en voel je je afgeleid en dat[..] over De scholing Palliatieve Zorg kan ik aanbevelen. Het was prettig om les te krijgen van iemand die wee[..] over Palliatieve Zorg Basis I 10 april 2018 I Amsterdam Scholing PICC en Palliatieve sedatie: Geen moment verslapt je aandacht en voel je je afgeleid en dat[..] over Scholing Ouderenpsychiatrie en probleemgedrag; Wim Houtjes gaf duidelijke uitleg, goede combi in in[..] Workshop aanpak huiselijk geweld en kindermishandeling: Het was een hele leerzame workshop. Veel han[..] Scholing dementie, delier en depressie: Boeiende les, heel veel informatie met veel passie gebracht![..] Training aanpak huiselijk geweld en kindermishandeling: Zeer fijne manier van trainen. Sluit goed aa[..] over Aanpak Huiselijk Geweld en Kindermishandeling Training aanpak huiselijk geweld en kindermishandeling: Fijne training, duidelijke lesstof, docent [..] over Aanpak Huiselijk Geweld en Kindermishandeling